FEJRING MED 10% RABAT-KODE TIL LCHF VARER

Mine-bedste-lchf-opskrifter-hurrra
Det er HELT vildt! Mine bedste LCHF opskrifter har hele 2 ting at fejre i dag – og det sker faktisk med en lille gave TIL JER – som TAK for god opbakning!

I skrivende stund har facebook gruppen nemlig rundet 10.000 medlemmer (!!!) OG den helt ‘nybagte’ blog her har haft mere end 55.000 besøg på bare 20 dage!

Jeg er SÅ glad – og går rundt med ustyrlige sommerfugle i maven i disse dage – for hvor er det bare dejligt, at så mange kan få glæde af, ikke bare de gode idéer og opskrifter, men også af de mange, mange fordele som LCHF bringer med sig til både krop og sind :)

DET FEJRES MED EN 10%-RABAT-KODE
Det sted hvor jeg har handlet alle mine LCHF varer lige fra dag 1 er LCHF Butikken, som jeg er superglad for – og de har valgt at fejre dette sammen med mig!

Det sker med en 10% fejringsrabat fra i dag (som i lige nu) – og hele weekenden – frem til søndag nat kl. 23.59!

SÅDAN OPNÅR DU RABATTEN
Klik dig ind via linket her: www.lchfbutikken.dk og skriv rabat-koden Rikke2015 i kommentarfeltet, når du afgiver din bestilling :)

Er du netop startet på LCHF – eller skal til at springe ud i det – så kan det betale sig at starte med et lille basislager. Det gjorde jeg selv i starten – og jeg købte disse ting, som er super hvis du f.eks. gerne vil bage nogle af de mange gode brød, kager, pølsehorn, pizzasnegle, kanelsnegle – og hvad du ellers får lyst til:

1) Kokosolie med smag/duft eller kokosolie uden smag/duft
– den med duft er super til kager og pandekage-stegning og den uden duft steger jeg bl.a. frikadeller og kyllinge nuggets i :)

2) Sukrin Gold
– til sødning af alt lige fra morgenmaden til pandekagerne, brød, kager og drikkeyoghurten …

3) Pofiber
– én af de absolut vigtigste ingredienser i mine skabe, som giver den gode brødagtige ‘krumme’ til brød, pizzsnegle, pølsehorn m.m. Pofiber har jeg altid minimum 3 pakker af i skabet, for jeg bruger det ofte og så er det samtidig billigt :)

4) Affedtet mandelmel
– til både kager, brød, pizzsnegle, pølsehorn, kanelsnegle m.m.

5) Gul FiberHusk
– bruges i de fleste kager og bagværker, er rigtig godt til at holde gang i maven, og der skal en god mave til en god forbrænding :)

SPAR ENDNU MERE
Vil du også spare fragten, kan det betale sig at bestille for mere end 600 kr – det gør jeg altid, for så sender LCHF Butikken varerne gratis – af gode ekstra ting, kan jeg anbefale:

Affedtet kokosmel
– bruger jeg bl.a. i mine mange kager, bl.a. GIFTKAGEN og den gode mandelkage med creamcheese topping :)

Affedtet sesammel
– det er der mange der godt kan li’ i bl.a. brød, i stedet for mandelmelet

Vaniljepulver
– det bruges på LCHF for at undgå sukkeret, som er i vaniljesukker – og jeg bruger det i alt fra morgenmade til drikkeyoghurten og i mine pandekager og kager :)

Eller køb én af de mange gode bøger om LCHF (klik på det blå link/titlen for at læse mere) – jeg har selv hver og én i samlingen:
LCHF året rundt
Mæt og slank med LCHF
Mæt og glad med LCHF
LCHF brød og kager
Ned i vægt med LCHF

Er der noget du er i tvivl om, er du altid velkommen til at skrive til mig – ellers kig rundt på bloggen og find inspiration til lækre opskrifter – eller lær mere om LCHF under ‘OM LCHF’ i toppen af siden, hvor du bl.a. kan læse om LCHF madpyramiden, tallerkenfordelingen og se min kulhydrattabel med billeder, som vil give dig lyst til mere grønt :)

Sikken’ dejlig dag det er i dag – ha´ en fantastisk weekend!

 Rikke


Dette indlæg indeholder affiliate links til produkter, som giver bloggen kommission, hvis du køber noget i webshoppen – prisen er stadig den samme for dig – men indtjeningen bidrager til at holde bloggen kørende. Jeg linker altid kun til produkter jeg selv bruger og kan anbefale.

LÆS OGSÅ
Det har jeg i mine køkkenskabe

Comments

 1. Ann says

  Jubiii!!! Kan oplyse at jeg har lige været inde på LCHFbutikken og bestille. Tak for en super blog, særligt når man er nybegynder. ;)

  • Rikke Steenbuch says

   Fedt, Ann :) det er så godt at have de rette ting i skabene, når man er ny – og et vigtigt led i om det bliver en succes eller ej – tror jeg. Jeg oplever desværre, at mange kører død i det, hvis de kun spiser æg, bacon og kål – og det er rigtig ærgerligt, for der er jo en VERDEN af muligheder og lækre retter at kaste sig over :) God weekend! Hilsner fra Rikke

 2. Henriette says

  Hej Rikke,

  Affedtet kokosmel er det det samme som kokosfibre? eller kan det bruges på samme måde?

  Hilsen Henriette

  • Rikke Steenbuch says

   Hej Henriette :) Affedtet kokosmel kaldes også kokosfibermel – hvis man er i tvivl, kan man tjekke om det er fedtreduceret – det er almindeligt mandelmel nemlig ikke. De fedtreducerede meltyper har ekstra gode bageevner, da de suger væsker bedre – samtidig indeholder de væsentlig færre kalorier og kulhydrater end meltyper, som stadig har olierne :) Håber det giver mening, hilsner fra Rikke

 3. linda Andersen says

  Jeg har i dag lavet dine falske flødekartofler, jeg til satte dog 2 gulerødder og 2 pastinak og et ½ blomkålshoved, da vi kun var 2 og mums det smagte godt, vi fik det til en kylling stegt i ovnen, og blev enige om det var meget bedre end flødekartofler. tak for inspiration, er på kur, og kører 5-2 kuren
  og jeg spiser /tåler ikke gluten så godt, så fedt at få nogen andre ideer.

  • Rikke Steenbuch says

   Ej, dejligt at høre, Linda – Jeg selv har aldrig været på kur – det dur jeg slet ikke til, og syntes man er mega sej, hvis man kan det :) Men LCHF, det kan jeg – og kører det som livsstil. Al den skønne mad … det ville jeg ikke kunne undvære – og er helt enig mht. de falske flødekartofler :D

 4. kenneth says

  hej
  super blog og spændene opskrifter :-)

  som ny opstarter hva vil du så anbefale man starter ud og op med??

  og alle de grøntsager du har i din tabel er det dem man må spise

  • Rikke Steenbuch says

   Hej Kenneth, beklager det sene svar – tænker, at du ikke længere er nyopstartet og sikkert har fundet ud af det hele – men ja, i kulhydrattabellen må du som hovedregel spise alle de grøntsager der er angivet – dog spiser man på striks LCHF ikke de, som indeholder mere end 5 gram kulhydrat pr 100 gram. Det er de sidste i listen :) Hilsen Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.