Det skal fejres – med entrecotes i ovn

Mine-bedste-lchf-opskrifter-entrecotes
Herhjemme står fredag aften som regel på skønne gæster og lidt ekstra lækkert at spise – men i dag fik den liiiige en ekstra tand – for siden bloggen gik i luften forrige søndag, altså på bare 12 dage, har bloggen allerede haft 32.000 besøg!

Hold nu op, jeg er så overrasket – og så glad – for det kærlige spark jeg fik bagi af de søde medlemmer i ‘Mine bedste LCHF opskrifter’s facebook gruppe så jeg fik lavet en blog også :) Tak for det :)

Min mand har stået for bøfferne i dag – tilberedt efter gode råd fra svigermor – og han gjorde sådan her:

ENTRECOTES
4 stk a ca. 375 g
En god klat smør
Salt og peber

SÅDAN GØR DU
Opvarm ovnen til 175 grader. Smelt smørret på en hed pande, imens kødet krydres med salt og peber. Steg bøfferne på panden i ca. 2 minutter på hver side, til de får en fin stegeskorpe – og sæt dem derefter i ovnen ved 175º C i ca. 5-7 minutter.

Lad herefter kødet hvile i 10 minutter – og så er der serveret :)

Til kødet fik vi resterne af gårdagens ‘falske flødekartofler’ samt bagte tomater, bearnaise og broccoli, som blot lige havde fået et hurtigt dyp i spilkogende vand.

En dejlig aften med mange glade og taknemmelige tanker til alle jer, som har støttet op både i gruppen og om den nye blog! TAK!

 Rikke

VÆRD AT VIDE
Alle opskrifter fra ’Mine bedste LCHF opskrifter’ er udviklet efter LCHF principperne – dvs. med et lavt indhold af kulhydrater (low carb) og et højere indhold af gode fedtstoffer (high fat) samt uden gluten, gær, sukker, stivelse og unødige tilsætningsstoffer.

LÆS OGSÅ
Hvorfor LCHF?
Hvad er LCHF?
Det må du spise
Det bør du undgå
LCHF madpyramiden
LCHF tallerkenmodellen
Min LCHF kulhydrattabel
Det har jeg i mine køkkenskabe

Du kan følge nyt fra ’Mine bedste LCHF opskrifter’ her:
Den oprindelige facebook gruppe – med mere end 12.500 medlemmer
Den officielle facebookside
Pinterest
Instagram
Bloglovin’

 

Comments

 1. says

  Kære Rikke

  Tillykke med de mange besøg. Det er ganske velfortjent, for det er en flot blog, du har lavet. Du er god til at LCHF´ificere opskrifter – og du har nogle skønne fotos.
  I min optik er du en af de bedste lige nu – og lur mig, om vi ikke ser en kogebog fra dig inden længe. Jeg er ikke i tvivl om, at du kan gøre det.

  Bedste hilsner Kathe

  • Rikke Steenbuch says

   Åh tak, Kathe, for de søde ord! Jeg er HELT overrasket – havde aldrig troet det – og det er en dejlig tanke, at så mange kan få glæde af opskrifterne :) Apropos, så har jeg fået din Shepards Pie anbefalet i dag, så den må jeg ha’ prøvet! Ha´en dejlig weekend :)

 2. says

  Tillykke med den gode start :-).
  Jeg læser flittigt med. Jeg blev anbefalet din facebookside for nogle uger siden, men bruger ikke rigtig facebook så det var lidt uoverskueligt at finde rundt i for mig. Jeg har derfor gældet mig meget til bloggen gik i luften, og jeg er bestemt ikke skuffet :-) !

  Jeg glæder mig fortsat til at følge med.
  Rigtig god weekend til dig.
  Maj

  • Rikke Steenbuch says

   Mange tak, Maj – jeg har også selv glædet mig rigtig meget – det har været spændende at bygge sådan en blog op fra bunden :) Og så er det bare en ren fornøjelse, at kunne lade en ny opskrift ‘flytte ind’ hver dag, det hele tager sig bare lidt bedre ud her på bloggen end på facebook! Du må også ha’ en rigtig god weekend :) Hilsner fra Rikke

 3. rita lykkebo says

  For anden gang står den på falske flødekartofler og frikadeller, De-KARTOFLER er bare gode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.