I dag er det International Pandekage Dag

Mine-bedste-lchf-opskrifter-crepes-pandekager

I dag er det International Pandekage dag – og dét skal fejres hjemme hos os – med mine bedste LCHF pandekager! Opskriften er supernem og går endda under slanke-kategorien ‘STRIKS LCHF’ … det er da win-win!?

Pandekagedagen falder altid tirsdag efter fastelavnssøndag, så husk at det ikke altid er samme dato – opskriften er allerede på bloggen – du finder den HER. Bon appetit :)

Comments

 1. says

  Mums, vi lavede dine pandekager til aften for at fejre pandekagedagen :-).
  Jeg var spændt på, hvordan de ville blive, men de var super gode! Jeg puttede et par dråber vanilje essens i, og serverede dem med friske jordbær i skiver, hakkede hasselnødder og frisk lime. Uhm.

  Jeg kunne forestille mig, at de ville være lækre i en udgave uden sukrin, hvis man fx fyldte dem med kød, rullede, dryssede ost over og gratinerede dem i ovnen :-).

  • Rikke Steenbuch says

   Hej maj – er glad for de ‘faldt i god jord’ :) Ja, de er også gode som madpandekager – jeg laver en kødsovs med fintsnittet rød spidskål og kommer i – det smager bare lækkert :)

 2. says

  Og hvordan i hele hulen er dette gået forbi min næse!? International pandekagedag! Den er hermed kommet ind i kalenderen haha! Nå, men fordi vi overså den internationale pandekagedag, så tænker jeg, at jeg må lave ekstra mange pandekager de næste par dage for at gøre det godt igen hehe.

  • Rikke Steenbuch says

   Hahaha – ja, dét er et godt spørgsmål – her står pandekagerne ud af begge ører, efter jeg måtte lave dobbeltportion i går og derfor fik dem hele 2 gange (ud over aftensmaden) og igen til morgenmaden :) Husk at pandekagedagen falder altid tirsdag efter fastelavnssøndag – så det er ikke samme dato hvert år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.