JEG HAR FÅET EN BLOG

Mine-bedste-lchf-opskrifter-jeg-har-faaet-en-blog

Og det havde jeg aldrig drømt om for bare nogle måneder siden!

Men nu er den her – på rigtig rar opfordring fra min facebook gruppe ’Mine bedste LCHF opskrifter’ :)

Opskrifterne har jeg kun lige fået taget hul på at overføre – men nu er basis på plads – og jeg har GLÆDET mig til at vise jer bloggen … for der ligger en lille overraskelse til jer herinde, som jeg selv har haft daglig glæde af :D

Solen skinner, det er søndag – og nu er bloggen endelig i luften :D

 Rikke

Du kan følge nyt fra ’Mine bedste LCHF opskrifter’ her:
Den oprindelige facebook gruppe – med mere end 12.500 medlemmer
Den officielle facebookside
Pinterest
Instagram
Bloglovin’

Comments

 1. says

  Supergodt valg med en blog, Rikke! Jeg har længe tænkt, at det var en skam, at alle dine gode opskrifter “kun” var tilgængelige i en gruppe på Facebook, som altid godt kan være lidt svær at finde rundt i. Velkommen til blogland! :D

  • Rikke Steenbuch says

   Tak, Xenia :) Pudsigt du lige er den første der skriver på indlægget herinde – netop din blog var den første jeg faldt over, da jeg selv startede på LCHF – det er skønt at blive godt inspireret som ny :D

   • says

    Hvor er det dejligt at høre! :D
    P.s. Jeg vil råde dig til at få installeret et plugin, så man som “kommentator” kan vælge at få email ved nye kommentarer – det er i hvert fald noget, jeg altid selv savner på blogs, hvis det ikke er der :)

    • Rikke Steenbuch says

     Tak :D det vil jeg få gjort – der er så meget nyt at lære :) Er der et du kan anbefale?

     • says

      Du kører WordPress, så vidt jeg kan se? Jeg bruger selv det, der hedder “Subscribe to Comments Reloaded” – det kan jeg i hvert fald godt anbefale :)

     • Rikke Steenbuch says

      Tak, Xenia – det vil jeg prøve – det var sødt af dig at nævne det :)

 2. Marie-Louise says

  Kære Rikke,
  Du er på alle måder en kæmpe inspiration. Dine opskrifter er med til at gøre det nemt at spise LCHF. Jeg vil glæde mig til følge dig på bloggen.

  • Rikke Steenbuch says

   Tak, Marie-Louise :D det var søde ord – jeg er glad for, når andre end jeg selv også kan få glæde af opskrifterne – og håber maden kommer til at gøre lige så meget godt for andre, som for mig :D

  • Rikke Steenbuch says

   Tak, Johanne <3 Glæder mig særligt til jeg en dag får tid til at prøve dine pitabrød og strombolien - min mand har måttet overtage madlavningen, her mens jeg har arbejdet med bloggen næsten hver aften - så det bliver rart, når der forhåbentlig snart bliver tid til selv at stå i køkkenet igen :D Selvom han nu har gjort det rigtig godt ;)

 3. says

  Sikke en lækker blog – tillykke med den. Den vil jeg glæde mig til at følge. Har også lige opdaget din facebook gruppe, som jeg fluks vil følge :)

  Mange hilsner Diana

  • Rikke Steenbuch says

   Tak, Diana :D det var godt du fandt gruppen også – der ligger alle opskrifterne stadig, men de vil lige så stille flytte herover på bloggen også – ha´ en dejlig dag :)

   Hilsner fra Rikke

 4. Sarah says

  Hej,
  Du skrev på en af dine blogindlæg at man endelig kunne skrive hvis man var i tvivl om noget var lchf.
  Så det vil jeg gøre :)

  Jeg synes alle lchf’ere jeg har læst om bruger alle mulige fancy oste. Så hvad helt alm. Mellemlaget oste 45 + som Riberhus og Klovborg? Må man spise det?

  Og hvad med løg og hvidløg? Så din kulhydrat tabel, og der ligger de jo ret højt.
  Mange hilsener Sarah.

  PS. Sikke nogle lækre opskrifter du har :)

  • Rikke Steenbuch says

   Tak, Sarah – du er altid velkommen ;)

   Jeg bruger selv Klovborg Mellemlageret 45+ som revet ost for tiden – den har nemlig under 1 g nettokulhydrat pr 100 gram – og det er rigtig godt i forhold til andre oste, som sagtens kan ligge både omkring og over 5-grams-grænsen.

   Både løg og hvidløg bruger mange på LCHF, på trods af at indholdet af nettokulhydrat pr 100 gram ligger på 8,1 g for løg og hele 31,0 g for hvidløg – her handler det om mængderne, for det er sjældent man spiser 100 gram løg eller hvidløg på én gang :) F.eks. ved 1-2 fed hvidløg i en hel portion kødsovs, får man samlet set ikke så meget kulhydrat, at det vælter dagens samlede kulhydrat-regnskab, så derfor er det ’tilladt’ på LCHF. Håber det giver mening ;)

   Du kan også læse mere i indlægget ‘Min LCHF kulhydrattabel’, som du finder her:
   http://minebedstelchfopskrifter.dk/min-lchf-kulhydrattabel/

   Hilsner fra Rikke

 5. Heidi says

  Hej

  Jeg er netop faldet over din blog men jeg har da allerede udset mig en chokoladekage jeg skal prøve og pizzasnegle og fødselsdagsboller. Det ser virkelig lækkert ud.

  Hilsen Heidi

  • Rikke Steenbuch says

   Hej Heidi :) Det er altså også 3 af mine yndlings-opskrifter du har udvalgt dig der :) Bloggen er ret ny, så de fleste opskrifter ligger stadig kun i min facebook gruppe – den finder du her: https://www.facebook.com/groups/305070662928445/

   Opskrifterne i gruppen er skrevet ind som den første kommentar til hvert billede – og du får de nemmeste overblik ved at gå ind og kigge i gruppens billedalbum :)

   Ha´ en dejlig aften,
   hilsner fra Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.