Værd at give en tanke

Mine-bedste-lchf-opskrifter-don't-blame-the-butter-for-what-the-bread-did
Aldrig før har så mange været så overvægtige – man taler ligefrem om at ‘Fedmeepidemien’ er over os – og alle ved efterhånden at overvægtige har større risiko for at få højt blodtryk, forhøjet kolesterol, åreforkalkning, type 2-diabetes og en række kræftformer.

Men er det fedtet man skal være bange for?

Stadig flere får efterhånden øjnene op for LCHF – altså ‘low carb high fat’ – hvor man skærer ned på de dårlige kulhydrater og skruer op for det gode fedt, i god kombination med masser af gode rene fødevarer som grøntsager, æg, skaldyr, fisk, fjerkræ og kød.

Livsstilen har længe været vældig populær i vores naboland Sverige, og i Danmark er LCHF nu også det nye sort.

Men ikke bare fordi det er ‘moderne’. Fordi det virker. Langt de fleste oplever både vægttab, bedre tal efter lægekontroller og mange positive forandringer på både krop og sjæl.

I dag faldt jeg på Instagram over det fantastiske citat ‘Don’t blame the butter for what the bread did!’ – som jeg syntes var så sigende, at jeg simpelthen MÅTTE lave en lille citat-poster her til bloggen.

‘Giv ikke smørret skylden for hvad brødet har gjort!’

Og så kan man jo tænke lidt over det.

 Rikke

VÆRD AT VIDE
Alle opskrifter fra ’Mine bedste LCHF opskrifter’ er udviklet efter LCHF principperne – dvs. med et lavt indhold af kulhydrater (low carb) og et højere indhold af gode fedtstoffer (high fat) samt uden gluten, gær, sukker, stivelse og unødige tilsætningsstoffer.

LÆS OGSÅ
Hvorfor LCHF?
Hvad er LCHF?
Det må du spise
Det bør du undgå
LCHF madpyramiden
LCHF tallerkenmodellen
Min LCHF kulhydrattabel
Det har jeg i mine køkkenskabe

Du kan følge nyt fra ’Mine bedste LCHF opskrifter’ her:
Den oprindelige facebook gruppe – med mere end 12.500 medlemmer
Den officielle facebookside
Pinterest
Instagram
Bloglovin’

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.